Utv 2021

Spara i Tid @Birgitta Rudenius

Åh jag har lärt mig så mycket på dessa drygt 2 år sedan jag gav mig in i denna nya värld bland fonder och aktier. Inte en dag för tidigt! Tänk om jag hade börjat tidigare! Jag skulle önska att man i skolan även lärde barn att spara och investera – lärde om ekonomi alltså. Så viktigt i livet!

Jag har jobbat målmedvetet för att nu ta avstamp inför 2022. Jag är inte en lydig flicka ens inför mig själv … ofta. Fast jag hade bestämt att jag bara skulle ha 6 fonder öppnade jag en ny sista dagarna 2021!!!! (Den är inte med i fig. nedan)
Jag har som mål 2022 att inte ”hatta hit och dit” = testa en massa. 
Det jag har byggt fram till nu vill jag 2022 beskåda utvecklingen av.

Mitt 2021

GOTT NYTT 2022!

Lycka till med sparande och investering – det gäller Din framtid!


 

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s